Kategorier
Annat

Industriportar i Stockholm

Portar kräver generellt sett lite mer tyngd och precision än dörrar, men för att få riktigt bra industriportar i Stockholm måste man tänka till lite extra.

För att man ska kunna ta in maskiner och material i en industri så krävs att man har mycket bra industriportar. Stora portar som är enkla att öppna, men som samtidigt håller byggnaden skyddad och tät, när de är stängda.

Om man är ute efter att köpa industriportar i Stockholm så finns en ganska begränsad marknad av förslag. Det är inte samma bredd som om man ska köpa en garageport, eller en ytterdörr till sitt hus, men det finns ändå en del att välja bland beroende på hur man vill att funktionaliteten ska vara, och hur stor port man behöver.

Smarta industriportar i Stockholm

Det finns nog ingen som vill öppna en industriport manuellt, eftersom de är mycket stora. Därför är i stort sett alla industriportar i Stockholm motordrivna och idag har man sett att fler och fler industriportar öppnas uppåt, istället för åt sidorna. Det gör att man slipper ta av väggytan vid sidan om porten och istället kan använda den till något annat.

Vill man vara smart så kan man tänka till redan innan man väljer ut industriporten, och skaffa en port som har alla smarta konstruktionsdelar som man kan ha nytta av. Kanske vill man exempelvis att porten ska kunna öppnas med sensorer, så att man slipper använda en fjärrkontroll varje gång man ska passera. Eller någon annan smart lösning, bland de som finns på marknaden.