Kategorier
Solceller

Solceller BRF – stora fördelar med investeringen

Funderar er BRF på att investera i syfte att få kostnaderna för energi att sjunka? Frågan är mer aktuell än någonsin. Det senaste årets elpriser har skapat enorma problem för fastighetsägare, BRF:er, företag och privatpersoner.

Hur kan man agera för att få ner priserna och genom detta också få mer pengar i plånboken? En sund investering är solceller BRF och det handlar också om en investering som börjar löna sig redan från dag ett.

Med rätt installation, rätt typ av anläggning och med rätt partner vid sin sida kan en BRF spara enorma summor på längre sikt och, som sagt, börja se en effekt av investeringen redan samma dag som anläggningen sätts i bruk.

Så tjänar ni på solceller

Ett företag som specialiserat sig på solceller i allmänhet och solceller för BRF:er, företag och fastighetsägare är El av Sol och väljer du en lösning – skräddarsydd efter era behov – från det företaget så har du också en partner som både levererar en lösning vars effekt når era mål, men som dels också finns mer i framtiden.

Solceller från El av Sol till er BRF kommer, helt enkelt, att löna sig och detta på fler sätt än det rent ekonomiska. Här nedan följer några andra positiva aspekter av det samarbetet:

  • Miljövänlig profil. Solenergi är rakt igenom grön energi som gör gott för både klimat och miljö. Ni gör dels klimatet en tjänst, men dels så profilerar ni er också utåt som en BRF som går i bräschen i dessa viktiga frågor.
  • Helhetslösningar. El av Sol skapar skräddarsydda lösningar där man tar ett helhetsgrepp om situationen. Vilket innebär att solcellsanläggningen kan kompletteras med exempelvis laddstolpar och annan viktig infrastruktur som behövs i dagens samhälle.
  • Värdeökning. Fastigheternas värde ökar i samband med att solceller installeras – och likaså gör också varje enskild bostadsrätt. Idag söker folk aktivt efter de mer gröna alternativen och en försäljning av en bostad i BRF med solceller blir alltid mer attraktiv.