Kategorier
Annat

Ett lastväxlarflak finns i många olika modeller

Med en lastväxlare kan du ena dagen köra sopor och nästa dag transportera grus. Vilket gods som transporteras bestäms av vilket lastväxlarflak du använder. Du byter flak så ofta du önskar.

Det är en mängd gods av alla de slag som transporteras på våra vägar både dag och natt. Det kan vara grus, maskiner, sopor, skrot och mycket mer än så. Ett lastväxlarflak är ett samlingsnamn för olika produkter inom transport med olika användningsområden. Som du hör på namnet är det ett flak som växlar lasten. Det finns en mängd olika modeller av lastväxlarflak för att kunna transportera det gods som önskas på ett enkelt och säkert sätt. Om du kontaktar ett företag som är specialist på lastväxlarflak får du en skräddarsydd lösning för ditt behov. Ett lastväxlarflak används med fördel inom åkeri, lantbruk och många andra verksamheter.

Lite fakta om lastväxlare och lastväxlarflak

En lastväxlare kan exempelvis vara en lastbil med krok med vilken man drar upp en container med. En applikation som kallas lastväxlare kan vara monterad på lastbilen. Ett lastväxlarflak används vanligen till gods som exempelvis sopor. Containern används då först till att lagra godset och därefter frakta iväg soporna för vidare behandling på annan plats. Du kan enkelt byta transportsätt längre fram i kedjan med ett lastväxlarflak. En variant av lastväxlarflak med det bredaste användningsområdet är ett lämflak, även kallat aluminiumflak. Ett lämflak är mycket flexibelt och kan användas för alla typer av vanligt förekommande gods. Maskinflak samt kranflak är två andra vanliga lastväxlarflak. Läs mer om lastväxlarflak på denna webbsida: lastväxlarflak.nu